Selecteer een pagina

HET MOET ANDERS!

Jij, geïnspireerde en ambitieuze harde werker; jij bent aangekomen op een punt dat je verder wilt, maar je weet niet precies waarheen. Je wordt door iets tegengehouden, maar door wat. Of je weet  wel wat je tegenhoudt, maar je hebt deze keer geen idee hoe je moet doorpakken.

En daardoor maak je op dit moment pas op de plaats met je bedrijf of je carrière. Niet dat je het gevoel hebt dat je weinig doet, in tegendeel. Maar je voelt je een beetje als die man uit de Griekse mythologie, hoe heette hij ook alweer? O ja, Sisyphus. Hij moest voor straf een zwaar rotsblok tegen een steile helling oprollen, en als hij boven was dan rolde dat ding weer omlaag. Ja, zo voelt dat ongeveer.

Wat jij hebt is niet een gebrek aan drive, maar een gebrek aan intentie en richting. Daardoor ben je de leiding over jezelf even kwijt. Het maakt niet zoveel uit waar dat vandaan komt. Er is overal wel een reden voor, maar je zult het met me eens zijn dat het absoluut onproductief is om redenen of excuses te vinden. Je kunt je tijd beter besteden.

KOM UIT DE DRAAIMOLEN, zo heet het ebook dat ik je gratis aanbied. GEEN boekje van ach-ach, tut-tut, ho-ho, wat zijn we toch spiritueel en als je maar veel mediteert en veel cranberrysap drinkt dan komt het allemaal wel goed.

Dit is een strategie om je leven drastisch te verbeteren, en als ik zeg drastisch dan bedoel ik dat ook.

Ik vertel je alvast 1 van de dingen die in het ebook staan, en dat is het belang van handelen in het NU. Wat ik adviseer is uiteraard om het ebook NU aan te vragen.

Bestel NU gratis KOM UIT DE DRAAIMOLEN, Zeven tactieken voor verandering en groei.

 

NB: Door de nieuwe privacy wetgeving – ja, die heb ik ook niet bedacht maar hij is er nu eenmaal – is het noodzakelijk dat je me toestemming geeft voor het gebruik van je email adres voor het toezenden van informatie, dus ook van het ebook. Je krijgt dus, voordat je het ebook kunt downloaden, nog een bericht in je mailbox waarop je even moet aanvinken dat je deze toestemming geeft. Je adres wordt alleen maar door mij gebruikt voor dit doeleinde. Het is veilig bij mij.