Selecteer een pagina

De paardencoach

Paardencoaching retraite

Als de tank leeg is

Als je hard werkt dan ben je ook bekend met het ogenblik waarop je tank leeg is. Je kunt dit natuurlijk negeren totdat je onvermijdelijk te maken krijgt met concentratieverlies, geen zin in je dag hebben en je proberen te onttrekken aan zaken die van belang zijn maar die een hoog energie niveau eisen.

Of je kunt er een weekje ’tussenuit’ gaan. ‘Om de batterij weer op te laden’. De waarheid is dat er niets wordt opgeladen maar dat je alles even op ‘hold’ zet. Misschien ben je uitgerust als je terugkomt, maar je mindset is nog dezelfde als daarvoor. En het heilzame effect van je break is in twee dagen verdwenen.

MAAR: Een retraite met paardencoaching betekent: een stap achteruit doen waardoor je de bomen èn het bos weer kunt zien. Uit je routine komen. Zaken vanuit een andere invalshoek bekijken. Nieuwe denkbeelden die bij je opkomen doordat je, tussen het relaxen door, voor totaal andere uitdagingen komt te staan. Je staat hier niet op ‘hold’ maar op het vergroten van je denkraam. Zonder inspanning; het gaat vanzelf.

Na deze retraite met paardencoaching ben je ècht opgeladen! Met nieuwe ideeën, andere invalshoeken. Inzicht in de reden waarom iets niet is gelukt, en hoe je het de volgende keer beter kunt aanpakken. Je kunt erachter komen dat je prioriteitenlijst anders moet worden ingedeeld. Je ziet scherper waarop je jouw kostbare aandacht moet richten. Kortom, een break met veel aha-momenten.

Retraite met paardencoaching

Je verdient het om je af en toe eens terug te trekken en op verhaal te komen.
Natuurlijk kun je gaan ontgiften, of in een yurt gaan zitten mediteren, maar je kunt ook in een Drentse boerderij een retraite met paardencoaching boeken.
Het is een mentale ontgifting en mediteren kun je prima met paarden. Ga in de stal als ze rustig op het hooi staan te kauwen.
Of ga in de wei zitten en word deel van de kudde. Helemaal zen, zeggen sommige mensen, maar dat hoef jij niet te zeggen hoor!

In een paardenboerderij is alles anders

Bij de retraite zijn coachingssessies met paarden inbegrepen. Een coachingssessie duurt ongeveer anderhalf uur. Je kunt je laten coachen op gedragsniveau of op systemisch niveau. Door een gecertificeerd paardencoach en systemisch coach. Wil je eerst kennismaken, bel dan Elsa Boddéus op 0623019943 om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Een unieke ervaring die je nergens anders kunt krijgen is: een ontspanningssessie op een rustig stappend paard. Lijkt op mediteren, is mij gezegd. Maar ’t is natuurlijk veel leuker.
Je zit midden tussen drie enorme natuurgebieden, in een agrarisch coulisselandschap. Dus ter afwisseling kun je je fiets of MTB meebrengen. Je kunt die overigens ook vlak bij huren, op 250 meter afstand.

paardencoaching retraite

Retraite met paardencoaching voor 1 of 2 personen

Het heet niet voor niets een retraite. Er zijn tijdens jouw retraite GEEN ander gasten in de boerderij. Je hebt een privé appartement, aan de achterkant van de boerderij, met huiskamer, keuken, slaapkamer met groot bed, badkamer en terras. Het  terras heeft uitzicht op onze weilanden. Inbegrepen is al het linnengoed, schone badhanddoeken dagelijks en dingen als handenzeep en toiletpapier.
Er is een restaurant op 250 meter afstand. In de nabijgelegen dorpen zijn meer eetgelegenheden.

Tarieven voor 1 persoon (ex btw)

Midweek, 4 overnachtingen, met twee coachingssessies: € 570,- (maandag tot vrijdag)
Week, 6 overnachtingen, met drie coachingssessies: € 795,- (maandag t/m zondag)

Tarieven voor 2 personen (gedeeld appartement, ex btw)

Midweek, 4 overnachtingen, met twee coachingssessies: € 965,-(maandag tot vrijdag)
Week, 6 overnachtingen met drie coachingssessies: € 1.395,-(maandag t/m zondag)

De coachingssessies kunnen geheel of gedeeltelijk worden gecombineerd, dus coaching met z’n tweeën. Tegen meerprijs is een extra slaapkamer met badkamer mogelijk.

LET OP: Bovenstaande tarieven zijn exclusief btw en toeristenbelasting.

Boeking kan uitsluitend per email, door het formulier onderaan deze bladzijde te gebruiken. Na boeking ontvang je een bevestiging en een factuur. 30% van het totale bedrag van de factuur dient binnen twee weken na boeking te worden voldaan. De overige 70% uiterlijk drie weken voor de aanvang van de retraite. De annuleringsvoorwaarden zijn als volgt:

Bij annulering binnen twee weken na de boeking, maar minimaal 4 weken voor aanvang retraite: 99% van het betaalde bedrag retour.

Bij annulering later dan twee weken na de boeking, maar minimaal 3 weken voor aanvang retraite:  70% van het totale factuurbedrag retour, voor zover dit reeds is betaald.

Bij annulering minder dan drie weken voor aanvang retraite: geen terugvergoeding. Om het risico van ziekte et cetera te dekken kun je een annuleringsverzekering afsluiten bij je bank of verzekeraar.

Hieronder zie je foto’s van het appartement.

Paardencoaching retraite - zitkamer
Paardencoaching retraite - badkamer
Paardencoaching retraite - slaapkamer

Retraite ervaren?

Adres

Ten Darperweg 59
7983 KS Wapse

Telefoon

+31 (0) 5 2155 0092
+31 (0) 6 2301 9943

E-mail

email@depaardencoach.nl

Reserveer je retraite

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
28
- Geboekt
28
- In behandeling