De paardencoach

Workshop paardencoaching

Ontdek welke invloed jij hebt in een workshop paardencoaching

Soms krijg je van je collega’s, van je team, van je klanten of van je baas reacties die je niet kunt plaatsen. Sterker nog: je kunt er geen touw aan vastknopen. Het lijkt dan of zij een andere taal spreken. Er is geen onenigheid, alleen het idee dat de communicatie tussen jullie niet loopt. In deze workshop ontdek je drie belangrijke dingen:

  • Hoe je voor elkaar krijgt wat je wilt met een krachtige mindset
  • Dat woorden hooguit 1/3 deel van je communicatie zijn
  • Wat je behalve lichaamstaal nog meer kunt inschakelen om duidelijk over te komen

Een paard als coach

Paarden reageren impulsief en direct. Daarom geven ze ongefilterde feed back op jouw manier van communiceren. Mensen doen dit heel anders, omdat ze geleerd hebben om impulsen te onderdrukken. Paarden kennen een hiërarchie, maar die is gebaseerd op heel andere dingen dan een organigram. Ze vertrouwen niet op hun denkvermogen maar op informatie die ze direct kunnen verwerken. Op dit gebied is er geen betere leermeester dan het paard.

personal coaching met paarden

Hoe gaat deze workshop paardencoaching in zijn werk

We beginnen met een stuk theorie om te leren hoe je een paard benadert en wat zijn natuurlijke gedrag is. Ook je persoonlijke veiligheid komt aan de orde. Paarden zijn in principe niet gevaarlijk, maar ze zijn wel groot en sterk. Hierna gaan we de kudde in om de karakters van de verschillende dieren te ervaren. Er worden twee of drie paarden uitgekozen om mee te werken. We werken met wat zich aandient.

Na de lunch gaan we verschillende manieren van leiden en drijven onderzoeken. Je kunt meedoen aan alles wat je wilt. En wat je niet wilt doen laat je voor wat het is. Van observeren leer je ook veel. Aan het einde van de middag doen we een korte evaluatie.

Wanneer is de eerstvolgende workshop paardencoaching

Zondag 16 september 2018 van 10.00 uur tot 16.30 uur

Investering; € 125 ex btw. inclusief lunch

Om je aan te melden voor deze workshop scroll je naar beneden en vul je onderstaand contactformulier in.Aan een workshop kunnen maximaal 8 personen deelnemen. Vol is vol.

Workshop paardencoaching?

Adres

Ten Darperweg 59
7983 KS Wapse

Telefoon

+31 (0) 5 2155 0092
+31 (0) 6 2301 9943

E-mail

email@depaardencoach.nl

Ja, ik meld me aan voor de workshop paardencoaching op 16 september 2018